Vilken fjällvandring passar dig?

Är du nybörjare eller längtar du till mer utmanande fjällupplevelser? Här ser du vilka äventyr vi erbjuder- och vilket som passar dig bäst!

JÄMTLANDSTRIANGELN MED GUIDE – En klassiker som passar naturälskaren. Vi vandrar 15-20 km per dag och bär allt vi behöver ha med oss. För att njuta lite mer har vi lagt till en extra dag om vi vill stanna lite extra länge vid en plats, anpassa oss efter vädret eller bara känna lugnet. Storslagna fjäll, god lokal mat i en liten grupp gör den här vandringen till något extra. Tillsammans med en lokal guide  får du en mer speciell upplevelse. För att Corona-säkra turen sover vi i tält. Läs mer och boka här!

NYFIKEN PÅ FJÄLLVANDRING – Den perfekta introduktionen för dig som vill lära dig fjällvandra. Vi pratar om fjällvett, karta & kompass, friluftsmat och framförallt njuter vi av fjället och friheten. Du sover i eget rum på Enaforsholm Fjällgård, äter gott och njuter av vedeldad bastu och bad i ån. Om du inte föredrar dusch såklart. Efter den här helgen är du redo att fjällvandra på egen hand. Läs mer och boka här!

UPPTÄCK JÄMTLANDSFJÄLLEN BORTOM LEDERNA – Det här är äventyret för dig som redan gått en del i fjällen men vill lämna lederna och istället utforska det mer okända. Utan mobiltäckning har vi fjällen för oss själva. Tillsammans är vi en liten grupp som  lär oss mer om flora och fauna, provar fiskelyckan för den som vill och utforskar fjällen på ett tryggt sätt. Vi övar på karta och kompass, hur man läser naturen och mest av allt njuter vi av fjället och stillheten. Vi sover i tält. Läs mer och boka här!

FJÄLLHELG FÖR KVINNOR – Tjej, kvinna, dam eller tant? Det spelar ingen roll vad vi kallar oss eller vår ålder(vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer), det här är turen för dig som orkar vandra ca 10-15 km i varierad terräng varje dag. Vi sover på Enaforsholm Fjällgård och äter goda trerätters-middagar. Tillsammans njuter vi av 3 dagars fjällvandring och känner lugnet och stillheten stora våra dagar. Läs mer och boka här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *