Vilket äventyr passar dig bäst?

Är du nybörjare eller längtar du till mer utmanande fjällupplevelser?

 

GASTRONOMISK FJÄLLUPPLEVELSE– Matvandring. En smak av fjället som du aldrig glömmer, vi lovar. Följ med Lena och Sofie till Skurdalsporten Fjellstue. Hos oss väntar vilda fjäll, lokal relations mat och en tillvaro bortom vardagens stress. Här i väglöst land får allt ta lite längre tid, utan el och rinnande vatten äter vi middagar i stearinljusets sken, badar vedeldad bastu och simmar i sjön. Menyn består av lokal relationsmat med allt fjället, skogen och sjön erbjuder. Ripa, vildplockat, röding, älg, ren och lokala grönsaker är ett axplock.
På vintern tar vi snöskorna och under barmarks tiden vandrar vi hit. Och kanske är det Sveriges enda fine dining restaurang där du kan sitta och äta i långkalsongerna?

FLUGFISKEKURS FÖR TJEJER
En chans till en oförglömlig kurs. I sommar hålls bara en kurs. Fiskeglädje, teknik, natur och ett härligt umgänge i en fin blandning. Marie Lagerkvist tar dig med till flugfiskets rike. Det är inte varje dag du har chansen att lära dig flugfiska av en Europamästare!

FJÄLL OCH ÄVENTYR- EN ÖVERRASKNINGSTUR! – Det finns lite vi vet om den här sommaren men en sak är säker- äventyret väntar! Det här är turen för dig som vill utmana dig själv, upptäcka ny natur och okända pärlor. Vi kan både sova i stuga och tält, två veckor innan turen startar får du vet mer och en mer exakt turplanering. 

NYFIKEN PÅ FJÄLLVANDRING – En av de mest populära turerna. En crash course i fjällvandring helt enkelt. För dig som vill lära dig mer om fjället, börja fjällvandra på egen hand eller bara vill gå storslagna vandringar i en liten grupp. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

BOKA NU BOKA NU