Vilket äventyr passar dig bäst?

Är du nybörjare eller längtar du till mer utmanande fjällupplevelser?

DUBBELBECKASINENS SPEL- Naturens största drama
Följ med på det som kallas naturens största draman, en kvällsvandring där Dubbelbeckasinen är stjärna för en natt. En kortare vandring i den ljusa försommarnatten. 

FLUGFISKEKURS FÖR TJEJER- Nybörjar- eller fortsättningskurs
En chans till en oförglömlig kurs. I sommar hålls bara en kurs. Fiskeglädje, teknik, natur och ett härligt umgänge i en fin blandning. Nyhet för i sommar är att det finns både nybörjarkurs och en fortsättningskurs. 

FJÄLL OCH ÄVENTYR- En överraskningstur till Norge – Det finns lite vi vet om den här sommaren men en sak är säker- äventyret väntar! Det här är turen för dig som vill utmana dig själv, upptäcka ny natur och okända pärlor. Vi sover i stugor och upplever norsk fjällkultur och storslagna fjäll!

GASTRONOMISK FJÄLLUPPLEVELSE– Matvandring. En smak av fjället som du aldrig glömmer, vi lovar. Följ med Lena och Sofie till Skurdalsporten Fjellstue. Hos oss väntar vilda fjäll, lokal relations mat och en tillvaro bortom vardagens stress. Här i väglöst land får allt ta lite längre tid, utan el och rinnande vatten äter vi middagar i stearinljusets sken, badar vedeldad bastu och simmar i sjön. Menyn består av lokal relationsmat med allt fjället, skogen och sjön erbjuder. Ripa, vildplockat, röding, älg, ren och lokala grönsaker är ett axplock.
På vintern tar vi snöskorna och under barmarks tiden vandrar vi hit. Och kanske är det Sveriges enda fine dining restaurang där du kan sitta och äta i långkalsongerna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.