Välkommen till Strövtåg! Vi står för fjällglädje, service och gedigen kunskap. Tillsammans vill vi dela med oss det bästa av vår svenska fjällvärld. För oss handlar livet på fjället om att uppleva fantastisk natur, äta gott, träffa likasinnade människor och njuta av livet. Strövtåg anordnar olika turer och äventyr, håll utkik efter sommarens äventyr här på hemsidan eller i sociala medier. Att bjuda på mat som kommer från våran bakgård är en självklarhet. Ren, röding, älg och grönt från våra skogar står på menyn. Vi tror på hållbarhet, både för miljö och människa - därför arbetar vi långsiktigt med att bygga upp en turismverksamhet som är bra både för människan, djuren och fjällen. 

Jag heter Sofie Werner och är skaparen bakom Strövtåg. Med båda benen starkt förankrade i den Jämtländska fjällvärlden beskrivs jag som lugn, trygg och alltid redo att hitta nya outforskade platser. Brinner för lokal mat, nära naturupplevelser och livets enkelhet. Trivs i hårt väder men föredrar sommarens soluppgång. Bor i Handöl och har fjället som bakgård.  Examinerad Fjälledare Sommar och certifierad Wilderness First Aid Responder.  

Tv-fotograf som även frilansar som Fjälledare. 

Strövtåg samarbetar med olika lokala partners som Flammans skafferi Enaforsholm Fjällgård

 Strövtåg Fjällfestival arrangeras som ett gratis alternativ för dig som vill hitta turkompisar och lära dig mer om fjällsäkerhet.

Har du frågor eller vill du ha någon som arrangerar ditt äventyr? Maila sofie@strovtag.com

 
 
 
Post
Instagram